We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) zelfstandig junior architect of stagiair architect.

 

Functie:

Als junior architect of stagiair architect werk je in nauwe samenwerking met het projectteam. Je ondersteunt de projectarchitect in alle verschillende fases van het project. Je werkt en tekent plannen en constructiedetails uit. Je waakt mee over de architecturale kwaliteit van het project rekening houdende met de bouw- en technische voorschriften.

– Dit aangevuld met een eerste ervaring in het uittekenen en uitwerken van bouwprojecten.
– Je hebt technisch inzicht, een goede kennis van Autocad en bij voorkeur een basiskennis van Revit.
– Je beschikt over voldoende basiskennis betreffende materialen en constructiedetails, bouw- en technische voorschriften.

Profiel:

Je behaalde het diploma van master in de architectuur (architect) of in de ingenieurswetenschappen optie architectuur (burgerlijk ingenieur architect).
Als teamplayer heb je de ambitie om complexe projecten mee uit te werken en tot een goed einde te brengen.
We zoeken een leergierige (stagiair) architect met oog voor detail en zelfcontrole. Je gaat nauwkeurig en proactief te werk.
Je hebt een goede kennis van Autocad en MS Office en je kan overweg met Adobe Photoshop/ Indesign/ Sketchup. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt.
Je bent bereid om je softwarekennis uit te breiden in functie van de BIM-ontwikkelingen binnen het kantoor.
Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist en een basiskennis van het Engels en/of Frans is een pluspunt.
Je voldoet aan de vereisten om je als (stagiair) architect in te schrijven op de tabel van de Orde van Architecten in België.
Voltijdse beschikbaarheid is een must.

Aanbod:

We bieden een veelzijdige job in een professionele en gevarieerde werkomgeving met uitdagende projecten en een goede vergoeding. Je krijgt de mogelijkheid om technische kennis te verwerven en om je talenten verder te ontplooien. Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team van professionals waarbij je kan terugvallen op ervaren collega’s.

Info:

Contacteer Bart Anthonissen via jobs@eld.be of kom even langs op ons kantoor in de Jan Blockxstraat 1, 2018 te Antwerpen