We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een
(m/v) project medewerker gebouwtechnieken.


Functie:

Als lid van het projectteam sta je in om technische concepten uit te werken in CAD/ BIM met voldoende aandacht voor het architectuurconcept. Je bent door ervaring toegespitst op HVAC/sanitair en/of Elektriciteit, maar zeker niet afkerig om de andere disciplines te verkennen.
Met je ruimtelijk inzicht en je kennis van technische systemen zet je samen met de projectingenieur(s) en projectarchitect de ontwerpen om in een bouwklaar dossier.
Tijdens de uitvoering der werken vergelijk je de uitvoeringsplannen met de aanbestedingsdocumenten.

Profiel:

Je beschikt over een diploma bachelor in de toegepaste architectuur, bachelor bouw, elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring, met ervaring in uitwerken, optekenen en beschrijven/meten van technische installaties voor gebouwen.

Je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie

Je bent op de hoogte van normen, wetgeving en technische kennis van materialen en installaties.

Je bent in staat om autonoom en flexibel te werken in een multidisciplinair team met oog voor detail, bovendien ben je ondernemend en getuig je van sterk communicatieve skills.

Je beschikt over een doorgedreven kennis van Autocad 2D, een toegepaste kennis van Revit MEP is een pluspunt.

Je bent bereid om je software kennis uit te breiden in functie van de BIM ontwikkelingen binnen het kantoor

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, kennis van Engels en Frans is een pluspunt

Aanbod:

We bieden jou de mogelijkheid om op technisch vlak je knowhow en productkennis uit te breiden, binnen een klein team in ontwikkeling. Je werkt mee aan interessante projecten, binnen een aangename werksfeer, waar je kan rekenen op de ondersteuning van enthousiaste collega’s.
Hier tegenover staan een competitief salaris aangevuld met een brede waaier van extralegale voordelen.

Info:

Contacteer Bart Anthonissen via jobs@eld.be of kom even langs op ons kantoor in de Jan Blockxstraat 1, 2018 te Antwerpen