We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) projectarchitect.

 

Functie:

Als projectarchitect ben je verantwoordelijk voor de totale projectopvolging en bijsturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten. Je staat in voor de coördinatie en kwaliteit van het project. Als projectarchitect stuur je medewerkers en externen aan zowel bij de projectvoorbereiding als bij de eigenlijke uitwerking van het project en volg je de werfuitvoering nauwgezet mee op. Je bent in staat om tijdens elke fase van het bouwproject advies uit te brengen en hebt oog voor detail. Je vertegenwoordigt ons kantoor in het overleg met de bouwheer en externe partijen en gaat daarbij klantgericht te werk. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen dat u in staat bent goede contacten te onderhouden met diverse partijen.

Profiel:

Je behaalde het diploma van master in de architectuur (architect) of in de ingenieurswetenschappen optie architectuur (burgerlijk ingenieur architect) en je bent ingeschreven op de tabel van de Orde van Architecten in België.

Je bent in staat om autonoom en flexibel te werken, bovendien ben je ondernemend en getuig je van sterk communicatieve skills.

Je bent stressbestendig.

Je bent gedreven en teamgericht, je weet interne medewerkers aan te sturen en te motiveren.

Je hebt een goede bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van normen, wetgeving en technische kennis van materialen.

Je kan werken met Autocad en MS Office. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt.

Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist en een basiskennis van het Engels en/of Frans is een pluspunt.

Voltijdse beschikbaarheid is een must.

Aanbod:

We bieden een veelzijdige job in een professionele en gevarieerde werkomgeving met uitdagende projecten en een interessante vergoeding. Je krijgt de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien, eigen initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team van professionals.

Je werkt onder zelfstandigenstatuut.

Info:

Contacteer Bart Anthonissen via jobs@eld.be of kom even langs op ons kantoor in de Jan Blockxstraat 1, 2018 te Antwerpen