We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) projectmanager

Functie:

Als projectmanager sta je onze projectarchitecten en/of projectingenieurs bij in de totale projectopvolging en sturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten.
Je staat in voor de sturing en planning van alle betrokkenen en ziet toe op de communicatie, coördinatie en kwaliteit van het project. Je rapporteert over het project aan de verantwoordelijke projectarchitect of projectingenieur.
Door jouw ervaring met bouwprocessen waak je over de “buildability” van het project, binnen de vooropgestelde scope, en binnen het budget en de timing.
Als projectmanager stuur je medewerkers en externen aan zowel bij de projectvoorbereiding als bij de eigenlijke uitwerking van het project en volg je de werfuitvoering nauwgezet op.
Je bent in staat om tijdens elke fase van het bouwproject advies uit te brengen en hebt oog voor detail. Je vertegenwoordigt samen met de projectarchitect of projectingenieur ons kantoor in het overleg met de bouwheer en externe partijen en gaat daarbij klantgericht te werk. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen dat je in staat bent goede contacten te onderhouden met diverse partijen.

Je profiel:

Je bent opgeleid als architect, ingenieur-architect, ir of ing.
Een tiental jaar ervaring in grotere projecten is gewenst, waaronder minstens 5 jaar concrete werfervaring.
Je begrijpt en spreekt de taal van de aannemers.
Je bent in staat om autonoom en flexibel te werken, bovendien ben je ondernemend en getuig je van sterk communicatieve skills. Je bent stressbestendig.
Je bent gedreven en teamgericht, je weet interne medewerkers aan te sturen en te motiveren.
Je hebt een goede bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van uitvoeringsmethodieken, wetgeving en technische kennis van materialen.
Je kan werken met MS Office, inclusief planningstools (MS Project of gelijkwaardig). Basiskennis van Autocade en Revit/BIM is een pluspunt.
Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist en je kan communiceren in Engels en/of Frans.

Ons Aanbod:

We bieden je een voltijdse of 4/5e opdracht met de nodige flexibiliteit.
We zorgen voor een veelzijdige job in een professionele en gevarieerde werkomgeving met uitdagende projecten en een goede vergoeding. Statuut en voordelen zijn bespreekbaar.
Je krijgt de mogelijkheid om technische kennis en soft-skills verder te verruimen door opleiding en om je talenten verder te ontplooien binnen onze organisatie. In overleg stemmen we de job-inhoud en uitdagingen af op je talent, ervaring en ambitie.
Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team van professionals waar je een klankbord vindt bij collega’s en vennoten.

Contacteer Bart Anthonissen via jobs@eld.be of kom even langs op ons kantoor in de Jan Blockxstraat 1, 2018 te Antwerpen